ЖК «Щасливий» на Яблуневій оголошує про старт продажів останніх трьох секцій. Першим покупцям — приваблива ціна!

22.05.2019

Стартували продажі останніх секцій у кращому будинку ЖК «Щасливий» на вул. Яблунева, 11. Встигніть вигідно інвестувати, першим покупцям краща ціна!

Чим будинок відрізняється від інших у комплексі?

  1. Технологія будівництва: монолітно–каркасна технологія забезпечує міцність та надійність будинку. Зовнішні стіни з червоного керамоблока гарантують сухість і тепло у вашій оселі, а тришарові внутрішні стіни із двох прошарків газоблоку з мінеральною плитою, створюють подвійну звукоізоляцію.
  2. Високі стелі у 2,7 метра та панорамними вікнами.
  3. Метраж квартир та оптимальні планування: найменша однокімнатна має 34 м2. Двокімнатна квартира від 65,5 м2 з великою кухнею, де знайдеться свій простір для кожного члена сім’ї. А для великих сімей є трикімнатні квартири площею 76,8 м2.
  4. Ліфти швейцарського виробника Schindler, які відрізняються високою надійністю, швидкістю переміщення, безпекою транспортування і комфортними умовами перевезення.

Можна сміливо сказати, цей будинок відповідає стандартам бізнес–класу, але ціна на квартири залишається на рівні класу комфорт.

Чому в комплекс вигідно інвестувати?

  1. Зручне місце розташування, всього 300 м від Кільцевої дороги.
  2. Безпечний двір. 40 камер відеоспостереження і пости охорони. Вхід і вихід з магнітним ключем, а в’їзд і виїзд через шлагбаум.
  3. Державний дитячий садок на території.
  4. Облаштований двір: дитячі майданчики, озеленення, зона відпочинку з фонтаном і лавочками.
  5. Розвинена інфраструктура. У комплексі: супермаркет «Фора», дві аптеки, кав’ярня, фастфуд, салон краси, туристичне агентство та інші корисні магазини. Поруч: супермаркети «АТБ», NOVUS, клініка «Добробут».
  6. Можливість паркувати автомобіль на власне паркомісце у підземному паркінгу.

Також, зовсім скоро, біля ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці, компанія «НоваБудова» планує будівництво торгово–розважального центру «Щасливий». У ТРЦ планується: супермаркет NOVUS, магазини, кафетерії, фастфуди, фітнес–центр, і багато іншого!

Не проґавте можливість інвестувати вигідно в останні секції готового комплексу! Першим покупцям — приваблива ціна! Дзвоніть вже зараз: (044) 499 25 43 та (067) 663 86 10 та приходьте обирати свою квартиру за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.