Підземний паркінг на Яблуневій У ПРОДАЖУ! Інвестуй в безпеку свого автомобіля!

01.04.2019

Гучна новина: оголошено старт продажів підземного паркінгу в ЖК «Щасливий» на Яблуневій! Він розрахований на 116 автомобілів з метражем паркомісць від 13,9 до 20,8 кв. м. Встигни забронювати, кількість місць обмежена!

Чому підземний паркінг — це вигідна інвестиція?

  1. Безпека і економія. Захист авто від необережних водіїв і погодних умов. Взимку не потрібно буде чистити сніг з автомобілю, а влітку — сідати у розпечений на сонці салон. Правильне зберігання авто продовжить термін його експлуатації та допоможе заощадити на ремонті.
  2. Комфорт. Після трудового дня, не потрібно шукати місце за квартал від будинку, щоб втиснути у нього автомобіль. Ваше паркомісце буде завжди вільним для вашого авто, і ви зможете заощадити час для відпочинку.
  3. Прибуток. Паркомісце — це нерухомість, яку можна здавати в оренду або вигідно продати.

Підземний паркінг буде під охороною ЖК. У ньому передбачені системи пожежогасіння і вентиляції. Інвестуй у безпеку свого автомобіля. Поспішай, кількість авто у комплексі зростає! 

Дзвони вже зараз: (044) 499 25 43 та (067) 663 86 10. Приходь до відділу продажів: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.