ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці як вигідна інвестиція в нерухомість

15.11.2019

ЖК «Щасливий» готується до здачі фінальної черги в експлуатацію. Ця подія відбудеться вже зовсім скоро, наприкінці 2019 року!

Із кожним днем квартир у будинку стає все менше, адже їх купують не тільки ті, хто прагне мати власне затишне житло, а й інвестори, які точно впевнені, що отримають прибуток. Про це свідчить приклад усіх, хто вкладав гроші в попередні черги комплексу.

Чому ЖК «Щасливий» настільки популярний серед покупців? Є кілька аргументів на користь цього.

  • ЖК знаходиться в 300 м від Кільцевої дороги. У комплексі розташовані супермаркет «Фора», дві аптеки, кав’ярня, фастфуд, салон краси, туристичне агентство тощо. Поруч – супермаркети «АТБ», «NOVUS», клініка «Добробут». На території комплексу є державний дитячий садок і навіть підземний паркінг.
  • Територія огороджена й цілодобово охороняється. Встановлено пост охорони і 40 камер відеоспостереження. Для найменших мешканців ЖК є дитячий майданчик з батутом, а для дорослих — зона відпочинку з фонтаном.
  • Також зовсім скоро біля ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці компанія «НоваБудова» планує будівництво торгово–розважального центру «Щасливий». У ТРЦ розташуються супермаркет «NOVUS», магазини, кафетерії, фастфуди, фітнес—центр і багато іншого
  • Окрім цього, останній будинок – найкращий у всій Софіївській Борщагівці! Адже матеріали й технології будівництва, використанні для його зведення, характерні для новобудов бізнес–класу: монолітно–каркасна технологія, червоний керамоблок, подвійна звукоізоляція.

Лише до 30 листопада 2019 року купуй житло в ЖК «Щасливий» із розстрочкою без подорожчання терміном на 1 рік! Перший внесок складає 30%. Пропозиція доступна на 2– та 3–кімнатні квартири.

Інвестуй вигідно в найкращий комплекс Софіївської Борщагівки! Деталі – у менеджерів за телефонами: (044) 499 25 78, (067) 663 91 64. Приходь на перегляд до відділу продажу: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.