Запуск на ремонт в останній черзі ЖК «Щасливий» (вул. Яблунева, 11) – уже з 25 травня

14.05.2020

Важлива новина для інвесторів і майбутніх мешканців останньої черги ЖК «Щасливий» (с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 11)!

З 25 травня компанія «НоваБудова» розпочинає видачу ключів і запуск на ремонт.

Якщо ж бажаєте зекономити час і кошти та отримати дизайнерський ремонт із гарантією, радимо звернутися до відділу ремонту компанії «НоваБудова». Телефон відділу ремонту: (067) 543 12 12.

Остання черга ЖК «Щасливий» зведена за стандартами бізнес–класу: монолітно–каркасне будівництво, червоний керамоблок, подвійна звукоізоляція та ін. Сам комплекс має вигідне розташування, гарну транспортну розв’язку, розвинену інфраструктуру. Зокрема поруч розташована клініка «Добробут», на території ЖК знаходиться магазин «Фора», кафе, аптека й інші магазини. А також біля комплексу розпочинається будівництво гіпермаркету «Сільпо».

Усі ці та багато інших переваг роблять надзвичайно вигідними інвестиції в ЖК «Щасливий». Готове житло з документами – прекрасний варіант для комфортного життя.

Поспішайте, адже квартир у будинку практично не залишилося. Звертайтеся до відділу продажу, щоб обрати свою квартиру в кращому за якістю будинку Софіївською Борщагівки!

Детальну інформацію щодо процедури отримання ключів ви можете дізнатися після 25 травня  в ЖЕК ЖК «Щасливий», що знаходиться за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул. Квітнева, 48.

Телефон ЖЕК ЖК «Щасливий»: (096) 578 43 62.

Телефон відділу продажу: (044) 499 25 78, (067) 663 91 64.