Запрошуємо на святкування Дня народження наших партнерів із академії UCSA

28.09.2020

Компанія «НоваБудова» завжди підтримувала пропаганду здорового способу життя й гармонійного розвитку особистості, адже здорова нація є одним із головних факторів розвиненої країни. Тож ми раді щиро привітати з Днем народження наших партнерів і гарних друзів зі спортивної академії UCSA, яким виповнюється три роки!

UCSA – це спортивна академія, у якій синтезовано досвід провідних спортивних європейських академій. Тут поєднано спортивні традиції з сучасним підходом, а також із професійним та уважним ставленням тренерів до юних спортсменів.

Зичимо довгих років процвітання нашим друзям і бажаємо, щоб зі стін академії вийшла не одна майбутня зірочка українського та світового футболу!

Запрошуємо жителів та інвесторів наших ЖК долучитися до святкування дня народження академії UCSA. Свято розпочнеться 4 жовтня об 11:00 за адресою: с. Тарасівка, вул. Київська, 77/11. На вас очікує цікава й насичена програма з живою музикою, смачним фудкортом і веселими розвагами для дітей.

Також у рамках свята пройде два футбольні турніри. О 12:00 розпочнуть змагатися команди всіх вікових категорій академії. А о 16:00 відбудеться турнір між чотирма командами столичних забудовників. Участь у змаганні зокрема візьме і колектив «НоваБудова». Тож запрошуємо вас весело відсвяткувати день народження UCSA і повболівати за команду «НоваБудова»!

 

Нагадуємо, що академія UCSA – це повноцінний спортивний хаб, де проходять тренування з футболу для дітей віком від 3 до 16 років.

Заняття базуються на методиках провідних спортивних європейських клубів. Усі тренери мають досвід виступу в професійних командах і покращують свої професійні навички через навчання у провідних спеціалістів Західної Європи.

На території академії також є футбольне поле розміром 60х40 та критий манеж, які можна орендувати, дитячий садок, пейнтбольний майданчик і затишне кафе.

Додамо, що зараз триває набір дітей 1-6 класів на тренування від академії UCSA, які будуть проходити в спортивному залі ліцею в ЖК «Софія».

Запис на тренування за телефоном: 067 759 32 92