Вітаємо з Новим роком і Різдвом та підбиваємо підсумки 2018 року!

29.12.2018
Вітаємо зі святами і підводимо підсумки 2018 року!

Шановні інвестори та жителі наших комплексів!

Дозвольте привітати вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Побажати кожному здоров’я, добра, миру та сімейного тепла.

Нехай у 2019 році у вас буде якнайбільше щасливих та радісних моментів!

З найкращими побажаннями, компанія «НоваБудова».


Напередодні Нового року, прийнято аналізувати свої досягнення в минулому та планувати майбутнє. У нашому випадку 2018 рік не пройшов марно.

Повністю завершене будівництво ЖК «Щасливий» у Петропавлівській Борщагівці. Комплекс вийшов зручним та функціональним, але в ньому не залишилося квартир для продажу. А тим, хто не встиг придбати тут житло, ми радимо звернути увагу на ЖК «Crystal Avenue». Комплекс бізнес–класу розташований теж у Петропавлівській Борщагівці, неподалік від ЖК «Щасливий». Активно зводиться перша черга на вул. Оксамитова, 9–А і вже розпочато будівництво другого будинку, що знаходиться за адресою: вул. Оксамитова, 11–А. Тут будуть функціонувати холи з ресепшеном та Wi–Fi, швидкісні ліфти, служба охорони та відеоспостереження, наземні та підземні паркінги. Сучасні планування, панорамні вікна дозволять поглянути на життя по–новому. Якщо у ваші плани на 2019 рік входить купівля квартири, то слід звернути увагу на цей варіант.

Нагадаємо й про ЖК «Щасливий» у Софіївській Борщагівці. Тут швидкими темпами завершується будівництво останнього будинку в комплексі на вулиці Яблунева, 11. Працює дитячий садок, служба охорони, власний ЖЕК. Готовність комплексу складає близько 90% і всім бажаючим заселитися до нього, варто поквапитись з прийняттям рішення по інвестуванню у нове житло.

А інвестори та жителі ЖК «Щасливий» у Львові можуть побачити, як змінився комплекс. Перший будинок на вул. Бігова, 17 заселяється активними темпами. Облаштовується територія, на дитячому майданчику дзвенять голоси найменших мешканців. Рік, що минає відзначився початком будівництва другого будинку в комплексі. Придбати квартиру тут може кожен охочий. І ще, ми стали однією з перших будівельних компаній у Львові, яка отримала дозвіл на будівництво 22–поверхового будинку! Такого високого будинку в історичному місті. Ми говоримо про ЖК «Щасливий» PLATINUM, комплекс бізнес–класу, котрий увібрав у себе все для найкращого життя, до того ж, будівництво його вже розпочато. Більш детально про нього можна дізнатися тут.

Окрім того, що ми будуємо, ми ще й влаштовували усілякі заходи з подарунками, серед яких автомобіль Volkswagen Poloквартира, подарована переможниці «Голос Країни» Олені Луценко, путівка до Єгипту. І ще, ми долучилися до благодійного ярмарку на підтримку маленького хлопчика, а також приймали активну участь у соціальних проектах, які дозволяють розкривати таланти нашої молоді, прищепити їй культ здорового способу життя. Усе задля того, щоб в майбутньому вони були гордістю нації та стали успішними людьми.

Сподіваємось, що й ви приєднаєтесь до нас у 2019 році та будете в курсі усіх новин компанії «НоваБудова».