Підсумки 2023 року від компанії «НоваБудова»

28.12.2023

Підсумки 2023 року від компанії «НоваБудова»

За традицією, що склалася, наприкінці року ми підсумовуємо свої досягнення за весь рік. Тож коротко розповімо, чого вдалося досягнути компанії «НоваБудова» за 2023 рік.

Насамперед відмітимо старт будівництва нового ЖК комфорт-класу «Щасливий Grand» у Софіївській Борщагівці. Цей житловий комплекс матиме поруч власний торговий центр «Щасливий Mall» із супермаркетом «Сільпо» й іншими магазинами. Наявність ТЦ разом із розвиненою навколишньою інфраструктурою, а також відмінним транспортним сполученням означає одне: поруч є все, що треба, для комфортного життя, роботи й відпочинку в ЖК «Щасливий Grand».

У Петропавлівській Борщагівці триває будівництво ЖК «Crystal Avenue». І вже наступного року заплановано завершити зведення цього комплексу, закінчивши будівництво двох фінальних черг. А цього року власники квартир у ще одному будинку ЖК (вул. Оксамитова, 11а) отримали ключі від свого житла, і багато з них зустрічатимуть свята у нових затишних оселях. Також цьогоріч у комплексі відкрито дитсадок мережі m.Kids «Мандаринка» і розпочато будівництво ще одного підземного паркінгу.

Наступного року заплановано завершити будівництво нашого житлового комплексу «Щасливий», що у Львові на вулиці Біговій. ЖК перебуває на фінальних етапах будівництва.

Нагадуємо, що в цьому комплексі у продажу залишились останні дві 3-кімнатні квартири за старою ціною 2023-го року, а також нещодавно стартував продаж комерційних приміщень у фінальній 3 черзі.

Тож у 2024 році наша компанія планує завершити будівництво ЖК «Crystal Avenue» і ЖК «Щасливий» (Львів), а також продовжити активне зведення ЖК «Щасливий Grand». Окрім того, наступного року заплановано старт будівництва нового житлового комплексу бізнес-класу у Львові – ЖК «LYPYNSKY» на вул. Липинського!

Отже, нехай 2024 рік принесе вам нові звершення і стане максимально продуктивним. А ми, зі свого боку, робитимемо все можливе, щоб наш звіт за 2024 рік був не менш якісним ніж цьогорічний!

З приводу купівлі житла, паркомісць чи комерції звертайтесь за номерами:

  • ЖК «Щасливий Grand»: +380971047570; +380962692002
  • ЖК «Crystal Avenue»: +380960230310
  • ЖК «Щасливий» (Львів): +380684308208