Про зміни в допуску до ремонтних робіт у ЖК на період карантину

26.03.2020

Як ми вже повідомляли раніше, усі роботи на будівельних майданчиках наших житлових комплексів ведуться згідно із затвердженими графіками та з дотриманням усіх необхідних профілактичних заходів.

Одним із рішень, які ми вимушені прийняти, адже піклуємося про життя та здоров’я наших клієнтів і працівників, стає тимчасове відтермінування допуску до ремонтних робіт власників квартир у фінальній черзі ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці (вул. Яблунева, 11) та в другій черзі ЖК «Щасливий» у Львові (вул. Бігова, 17-А).

Це рішення спрямоване також на дотримання чинних норм і вимог законодавства України. Зокрема 17 березня 2020 року набув чинності Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», який передбачає адміністративну та кримінальну відповідальність за недотримання правил карантину.

Підкреслюємо, що ці запобіжні заходи ніяк не впливають на хід будівельних робіт, вони продиктовані законодавством і турботою про ваше здоров’я. Мийте руки з милом, користуйтеся засобами індивідуального захисту й інвестуйте безпечно в житлові комплекси від «НоваБудова»!