«НоваБудова» отримала дозвіл на виконання будівельних робіт по новому об'єкту будівництва!

08.08.2022

Компанія «НоваБудова» може похвалитися не лише будівництвом тих об’єктів, які давно на слуху. Ми дивимося в майбутнє й активно шукаємо нові можливості для розвитку, ставимо перед собою нові цілі й рішуче йдемо до них.

Також «НоваБудова» продовжує виконувати взяті на себе раніше обов’язки. Ми активно будуємо власні житлові об’єкти в Київській області та Львові. А постійний інтерес з боку інвесторів свідчить про репутацію надійного забудовника, яку компанія сумлінно формувала протягом багатьох років.

Тож раді повідомити, що компанія «НоваБудова» отримала дозвіл на виконання будівельних робіт (№ ІУ013220721144) по новому об'єкту будівництва, що знаходиться за адресою: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 3-А.

Інвесторам компанії «НоваБудова» добре відома ця адреса, адже поруч розташовано ще один об’єкт від «НоваБудова» – ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці. Цей житловий комплекс має вигідне розташування, гарну транспортну розв’язку, розвинену інфраструктуру. Зокрема поруч розташована клініка «Добробут», на території ЖК знаходиться магазин «Фора», кафе, аптека, салон краси, турагентство, хімчистка, суші-бар, магазин квітів й інші заклади.

Також поруч із майбутнім житловим об’єктом на Яблуневій, 3-А заплановано будівництво сучасного торгового центру з гіпермаркетом «Сільпо».

І дивлячись на наші плани та роботу з реалізації майбутніх проєктів, інвестори які зараз купують житло від «НоваБудова», можуть бути впевнені: усі наші об’єкти будуть збудовані й уведені в експлуатацію.

Тож слідкуйте за новинами на сайті компанії «НоваБудова». А щоб отримати додаткову інформацію або записатися на перегляд об'єктів, які наразі реалізує компанія, телефонуйте за номером: +38 096 023 03 10 (Петропавлівська Борщагівка, Київська обл.).