«НоваБудова» й «Cube44» оголошують про співробітництво та дарують знижки до -30% на дизайнерські меблі

20.10.2020

Компанія «НоваБудова» рада оголосити про початок співробітництва з «Cube44» – майстернею сучасних дизайнерських меблів!

«Cube44» – це молода, але вже досвідчена команда. На сьогоднішній день в компанії власне виробництво серійних меблів – близько 100 моделей, і цей асортимент постійно розширюється.

Якість у деталях – філософія майстерні. Тож висока якість меблів «Cube44» – це результат ретельної перевірки вибору сировини і невпинного контролю кожної деталі. Продукція виробника – лише з українських матеріалів. Деревина та метал проходять всі можливі перевірки на екологічність, а у виробництві використовуються тільки натуральні масла і фарби.

За плечима «Cube44» участь у багатьох галузевих виставках по Україні, 11 премій паризької «Design International Awards 2016», дві повноцінні меблеві колекції. Серед клієнтів компанії – відомі вітчизняні та зарубіжні авто- й косметичні бренди, кіностудії, продюсерські центри, футбольні клуби тощо. І відтепер до цієї когорти приєднується «НоваБудова»!

Щоб відсвяткувати початок співробітництва, «НоваБудова» й «Cube44» роблять дарунки всім власникам квартир у житлових комплексах від «НоваБудова» – сертифікати на знижку в розмірі до -30% на всю продукцію від «Cube44»! Сертифікати можна отримати у відділах продажу нашої компанії.

Адреси відділів продажу компанії «НоваБудова»:

  • Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14-а;
  • Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5-б;
  • Львів, вул. Чайковського, 26;
  • Львів, просп. В. Чорновола, 67.

Деталі ви можете дізнатися в консультантів «Cube44» за телефоном: 067 878 94 44.