Квартира тижня: 2–кімнатна квартира (68,78 м2) зі знижкою 35 000 грн

05.02.2020

Усім нам притаманно час від часу згадувати минуле та жалкувати за втраченими можливостями: чому я не вийшов зранку на пробіжку, чому не познайомився з тією чарівною незнайомкою в музеї, чому залишився вдома і не пішов на зустріч із друзями.

Компанія «НоваБудова» надає шанс «повернутися в минуле», адже лише цього тижня ви маєте можливість придбати квартиру в кращому будинку Софіївської Борщагівки за ціною – лише 17 000 грн/м2.

Але, звичайно, ваше майбутнє житло «чіпляє» не тільки своєю вартістю. Ця квартира створена для комфортного проживання: дві просторі кімнати, одна з яких, звісно, буде спальнею, а інша може бути дитячою, робочим кабінетом або ж вашою особистою зоною релаксу та відпочинку.

«А як же вітальня?» – запитаєте ви. Завдяки вдалому плануванню та великій площі, можете перетворити свою кухню на повноцінну їдальню або кухню–студію з вітальнею, де буде зручно приймати гостей. До речі, втілити цей проєкт у життя вам може допомогти відділ ремонту компанії «НоваБудова».

Якщо маєте дітей, то ця квартира підходить ще й тому, що розміщена на другому поверсі. Це дає можливість спостерігати з панорамних вікон вашого затишного житла за малюками, які граються на сучасних дитячих майданчиках ЖК «Щасливий». А безпеку дітей гарантує те, що комплекс має закриту територію з охороною і цілодобовим відеоспостереженням.

Характеристики квартири:

  • локація: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 11;
  • секція: 2; поверх: 2;
  • загальна площа: 68,78 м2.

Нагадуємо, що будинок уже здано в експлуатацію, а кількість квартир у ньому щодня зменшується. Тому телефонуйте до відділу продажу, щоб забронювати своє унікальне житло, яке стане вашим затишним гніздечком на багато-багато років: (044) 499 25 78, (067) 663 91 64.

А щоб на власні очі переконатися в заявлених перевагах, приходьте на перегляд. Адреса відділу продажу: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.