КВАРТИРА ТИЖНЯ: ГОТОВА 2–КІМНАТНА КВАРТИРА (69,79 М2) ЗА ЦІНОЮ 17000 ГРН/М2

11.04.2020

Компанія «НоваБудова» презентує нову вигідну пропозицію в розділі «Квартира тижня» – двокімнатну квартиру в готовому будинку ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці (вул. Яблунева, 11) за ціною 17 000 грн/кв. м.

До беззаперечних переваг цієї квартири належать

Якість самого будинку. Якщо житловий комплекс «Щасливий» належить до проєктів комфорт–класу, то його фінальна черга виконана за нормами бізнес–класу, що автоматично робить її кращим за якістю використаних матеріалів і технологій будівництва будинком Софіївської Борщагівки.

Розташування квартири. Житло знаходиться на першому поверху, що полегшує доступ до нього маломобільних груп людей (пенсіонери, люди з обмеженими можливостями). Також завдяки нижчій ціні на квартири на першому поверсі можна зекономити, купуючи її для себе, або додатково заробити, купуючи її для перепродажу. Проте знижена ціна не означає нижчої якості житла порівняно з іншими квартирами в будинку!

Площа і планування. Велика площа квартири (і кухні зокрема) дає власникам цього житла простір для втілення власного бачення інтер’єру. Наприклад, можна трансформувати кухню, додавши до неї їдальню чи вітальню, щоб не лише готувати тут смачну їжу, але й куштувати її в родинному колі або з гостями.

Ціна. Нестабільний курс вітчизняної валюти змушує шукати шляхи інвестування власних коштів. Квадратні метри – перевірений роками варіант. А нинішній курс гривні відносно долара разом із запропонованою ціною робить купівлю конкретно цієї квартири особливо вигідною.

Характеристики квартири

  • локація: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 11;
  • секція: 2; поверх: 1;
  • загальна площа: 69,79 м2.

Контакти

Адреса відділу продажу: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.

Телефон: (044) 499 25 78, (067) 663 91 64.

Перегляд житла здійснюється з дотриманням усіх необхідних заходів безпеки!