Будівництво ЖК «Crystal Avenue»: щомісячний дайджест (травень 2024 року)

27.05.2024

Розповідаємо про хід будівництва ЖК «Crystal Avenue» на Петропавлівській Борщагівці.

У другій черзі (вул. Оксамитова, 11-А) завершено висадку квітів і газону, змонтовано систему поливу. Триває підготовка до монтажу дитячого майданчика.

У четвертій черзі (вул. Кришталева, 1) завершено монтажні й пусконалагоджувальні роботи по системі пожежної безпеки, а також монтаж перил. Тривають роботи з оздоблення МЗК (готово на 95%), оздоблення холу, фасадні роботи на 1 поверсі (готово на 80%), монтаж радіаторів, монтаж лічильників, роботи з благоустрою (висадження рослин, монтаж системи поливу й зовнішнього освітлення). Розпочато облаштування фонтану, монтаж світильників МЗК, монтаж насосної. Триває підготовка до монтажу котлів.

У п’ятій черзі (вул. Кришталева, 1-Б) триває монтаж вікон (17-18 поверхи), облаштування покрівлі (готово на 90%), електромонтажні роботи, монтаж системи водопостачання й теплопостачання (готово на 60%). Розпочато фасадні й штукатурні роботи, монтаж газопостачання й системи пожежної безпеки. Триває підготовка до облаштування стяжки.

В останній частині підземного паркінгу завершено заливку фундаментної плити. Триває заливка вертикальних елементів (стін та пілонів).

Дізнатися деталі щодо будівництва, умов придбання житла або акційних пропозицій можна за телефоном: +380960230310.