Як купити двокімнатну квартиру у Львові, щоб не пожалкувати?

29.05.2018

Двокімнатні квартири у Львові

Власна двокімнатна квартира від забудовника у Львові, це мрія багатьох його мешканців. Кожен мріє мати своє власне житло. Тому продаж двокімнатних квартир у новому будинку залишається актуальним.

Купити двокімнатну квартиру у Львові з максимальною вигодою планують сім’ї з дітьми, пари, які мріють жити окремо від батьків, власники комунального житла та ті, хто думають за розширення житлової площі. Більшість схиляється до купівлі нового житла без посередників.


Дві кімнати набагато комфортніше, ніж одна і, водночас, не дуже відрізняється за вартістю, додатковий плюс – балкон або лоджія. Можна визначити зони дозвілля та відпочинку або дитячу, дорослу площу. На первинному ринку багато пропозицій. Можна вигідно купити двушку у Львові без посередників, для цього достатньо запастися невеликими знаннями. 

У різних районах міста ціна буде відрізнятися, це залежить від місця розташування будинку. У центрі вона буде дорожчою, на околицях дешевшою. Район обрано, бюджет визначено, можна приступити до пошуку нерухомості. Володіючи мінімальним запасом знань, можна легко зробити вибір.


Купівля двокімнатної квартири у Львові

1. Визначаємось з типом квартири.

Буде нова чи вторинна нерухомість, ціна не надто відрізняється. Але треба розуміти, що це придбання буде служити десятиліттями. Новобудова буде комфортнішою у плануванні, треба буде дочекатися закінчення будівництва, можна оформити розстрочку.

Вживана нерухомість трохи дешевша, можна відразу заселятися, оплачується повністю уся сума, можна потрапити на шахраїв або на житло з нехорошою історією. Планування незручні, маленька площа кухні. Пропозиція нового житла набагато цікавіша.

Читайте також: 25 причин купити квартиру у новобудові

2.    Обираємо житловий комплекс.

У Львові їх декілька десятків. Одним з яскравих представників за останні роки стала компанія «НоваБудова» і житловий комплекс «Щасливий». Тут діє розстрочка без посередників та завищених відсотків. Збудований будинок підключено до всіх комунікацій, а великий вибір планувань та різноманітна кількість кімнат - допоможуть зробити вибір на користь інтересів покупця.


Мешканці Києва вже оцінили якість житла у новобудовах від компанії «НоваБудова». Львів’янам теж надається така можливість. Це надійний партнер, який в першу чергу дбає за своїх інвесторів, які вирішили придбати нерухомість в ЖК «Щасливий».