Продаж трикімнатних квартир у Львові від забудовника

11.07.2018

Трикімнатні квартири у Львові

Мрієте про власне житло? І це цілком зрозуміле та доречне бажання. Питання про придбання власних квадратних метрів виникає у кожного, в залежності від кількості членів сім’ї та соціального статусу. І якими за плануваннями, квадратурою, місцем розташування будуть ваші апартаменти – вирішувати, звичайно ж, вам.

На ринку нерухомості в Україні велика кількість пропозицій від будівельних компаній. Житлові комплекси пропонують різноманітне житло, на будь-який смак та гаманець. В ЖК «Щасливий» у продажі налічується більше двадцяти варіантів, з якісними та довершеними плануваннями, де кількість кімнат варіюється від 1 до 3.

Найбільш оптимальним варіантом при купівлі житла на сьогоднішній день являються трикімнатні квартири від забудовника. Перш за все, хотілося б зазначити, що трьошка у Львові без посередника – це вдале капіталовкладення у великий простір з оптимальними плануваннями. ЖК «Щасливий» має в продажі приміщення, які складаються з трьох кімнат, з розвиненою інфраструктурою, зручними плануваннями та місцем розташування у чистому районі, оточеним природою.

Купівля трикімнатної квартири у Львові

Придбання житла в ЖК «Щасливий» - це ідеальне рішення для тих, надає перевагу безпеці, надійності, затишку у власному місцезнаходженні. Естетична складова комплексу – облаштована територія навколо будинку. Підземна парковка, спортивні майданчики, дитяче містечко. У найближчій досяжності аптеки, магазини, заправка.

До придбання нерухомості потрібно підходити серйозно: проаналізувати пропозиції, перевірити надійність компаній забудовників. Багатокімнатні приміщення рідше користуються попитом, тому купуючи таку, можна отримати знижку. Її розмір може складати 10-12% , в залежності від пропозиції. Багато людей можуть скористатися зручною розстрочкою. У такому випадку, нова нерухомість стає доступною широкому колу споживачів.

Цінуєте спокій та піклуєтесь про індивідуальний відпочинок, тоді купівля трикімнатної квартири у Львові від компанії "НоваБудова", стане ідеальним рішенням у виборі нерухомості.