Продаж нових квартир у Львові – правильний підхід для інвестора

09.09.2019

Отримати вигоду від нерухомості може кожен, хто має ресурси для інвестування. Видів заробітку два: здача в оренду та продаж. Важливо розуміти відмінності кожного зі способів та специфіку залежно від локації. Зокрема, продаж нових квартир у Львові має декілька нюансів, розуміння яких може прискорити реалізацію житла й збільшити прибуток.

Щоб ефективніше працювати, слід пам’ятати, що майбутній покупець мислить іншими категоріями, а також варто розуміти, чого він чекає від своєї квартири. Чим більше буде того, що зацікавить і задовольнить клієнта, тим швидше і вигідніше вдасться продати житло.

Деякі інвестори йдуть шляхом реалізації максимально дорогих люкс–проектів. Інвестиції в дорогу нерухомість, яка була створена за індивідуальним проектом, може принести значний прибуток. Однак такий проект може досить довго чекати «свого» клієнта.

Відтак якість для покупця визначається іншими чинниками:

  • Важливо знайти золоту середину між індивідуальністю та рівнем завершеності, тобто квартира для інвестування не має бути оформлена за індивідуальним проектом (адже він може не відповідати смакам великої частини покупців), але водночас вона мусить бути якомога більш готовою для найскорішого переїзду.

  • Якість проекту визначається саме внутрішніми його елементами. Важливо, щоб у квартирі були нові та надійні труби, хороша сантехніка, безвідмовна система електропостачання та ефективна система опалення.

  • Планування. Навіть зараз деякі забудовники продовжують користуватися принципами житлової архітектури кінця минулого століття, які безнадійно застаріли. Продаж нової квартири у Львові в умовах жорсткої конкуренції можливий лише за умови дійсно сучасного планування простору, а саме: розширення кімнат; відмова від довгих коридорів, які «крадуть» метраж квартири; великі ванні кімнати, тяжіння до квадратних форм спальні; об’єднання кухні з вітальнею у одну кімнату.

Якщо у квартирі все це є, знайти клієнта для її продажу не займе багато часу.