Квартира з дизайнерським ремонтом: головні тренди 2020 року

27.09.2019

2019 рік ще не закінчився, але фахівці вже знають, які інтер'єрні тренди будуть популярними в році наступному. Якщо ви любите слідкувати за модою, пропонуємо подивитися, як буде виглядати ваша квартира з дизайнерським ремонтом у 2020 році.

Трендовий колір

За версією Pantone, головним кольором 2019 року став кораловий. Йому на зміну прийде так званий «неом’ятовий» – світлий аквамариновий відтінок м'ятного кольору. Дизайнери радять поєднувати його з білим, створюючи простір, який декларує футуризм, з нотками легкості і свіжості.

Єднання з природою

Вирватися з кам'яних джунглів на природу у себе вдома – приваблива пропозиція, якій пророкують швидку популярність. Це виражається у використанні природних матеріалів, насамперед дерева, а також в оздобленні будинку рослинами. Зробіть свою квартиру не тільки красивою, але й екологічно чистою.

«Опенс спейси» вже не модні

Якщо у вашому розумінні ремонт повинен починатися зі знесення зайвих перегородок і формування відкритого простору, поспішаємо вас розчарувати: у 2020 році актуальним буде тепло домашнього затишку, яке краще передають «лампові» кімнати. Якщо ж дуже хочете якось зберегти дух відкритості, замініть стіни напівпрозорими перегородками.

Фріланс диктує свої правила

Усе більше людей працюють із дому, тому важлива наявність не тільки красивої, але й функціональної квартири. У зв'язку з цим, у моді зараз використання трансформерів, що дозволяють мати вдома повноцінний робочий офіс, який легко можна перетворити в зону для відпочинку. Вітається також наявність міні-спортзалу. Наприклад, під нього можна переобладнати лоджію.

«Дзеркальна» тенденція

Залишається популярним загравання з дзеркалами в інтер'єрі квартири. Це відмінний спосіб візуально розширити простір квартири, зробити житло більш світлим. Вітається використання не тільки дзеркал, але також дзеркальних поверхонь та інших світловідбиваючих елементів.

Не варто звужувати поле пошуку ідей для вашої квартири з дизайнерським ремонтом озвученими топ–5 трендами. Експериментуйте і пам'ятайте: якщо відчуваєте себе затишно у квартирі, отже, ви вибрали правильний дизайн незалежно від трендів.