Компанія «НоваБудова» та благодійне об’єднання «Україна. Допоможемо!» передали набори мешканцям наших ЖК

29.04.2022

Компанія «НоваБудова» разом із благодійною коаліцією «Україна. Допоможемо!» дбає про мешканців наших житлових комплексів, які потребують допомоги.

Наразі жителі ЖК на Софіївській та Петропавлівській Борщагівці отримали понад 100 продуктових наборів і 50 гігієнічних наборів, переданих їм у рамках спільної акції «НоваБудова» та «Україна. Допоможемо!».

Об’єднання громадських та благодійних організацій «Україна. Допоможемо!» було створено за підтримки генерального директора компанії «НоваБудова» Євгенія Савочки з метою допомогти українцям, які втратили свої будинки, майно, роботу, можливість заробляти та змушені виживати в умовах війни.

Лише за останній місяць роботи охоплено понад 50 постраждалих населених пунктів і забезпечено родини понад 800 тон допомоги (засоби гігієни, їжа, одяг, медикаменти).

«Україна. Допоможемо!» не оминає і потреби ЗСУ, військових госпіталів та цивільних лікарень як на вже звільнених територіях, так і в гарячих точках, забезпечуючи військових і медиків, окрім перерахованого вище, також генераторами, ковдрами, карематами тощо.

У перспективі об’єднання – відбудова всієї України. Цю місію покладено на плечі волонтерів «Україна. Допоможемо!» – людей, які самовіддано служать заради нашої спільної перемоги.

Стати причетним до творення добра та наближення перемоги України може кожен із вас. Зробити свій внесок для діяльності «Україна. Допоможемо!» можна ТУТ.

Тільки спільно об’єднуючи зусилля, забезпечуючи надійний тил нашим воїнам та підтримку сім’ям, Україна зможе перемогти. Тож закликаємо об’єднуватися та допомагати тим, хто дійсно цього потребує. Адже зараз навіть найменша поміч – на вагу золота та навіть дорожче.

Все буде Україна!