Засели друга у кращий будинок ЖК «Щасливий» і отримай сертифікат на техніку від «НоваБудова»! Розповідаємо про хід будівництва комплексу

20.05.2019

Засели друга у кращий будинок ЖК «Щасливий» на Яблуневій, а ми подаруємо тобі сертифікат: 5000 грн, на техніку в «Ельдорадо». Детальніше про акцію читай тут.

Остання черга ЖК «Щасливий» на Яблуневій зводиться за технологією бізнес–класу. У 4–7 секціях ведуться фасадні роботи. На даху укладається керамзитобетон і стяжка. Планується монтаж двох шарів гідроізоляції.

Всередині будинку, в 4–7 секціях повністю розведена електрика, робиться штукатурка стін. У 6–7 секціях ведуться роботи з монтажу сантехніки. Для з’єднання труб застосовується метод обтиску, який має такі переваги:

  • Міцність з'єднання. Ваші труби не протікатимуть;
  • Кріплення без додаткових матеріалів, тільки муфти. Це забезпечить надійність і довговічність;
  • Дороге за вартістю кріплення, яке входить бонусом до ціни квартири.

У 1–3 секціях завершено важливий етап будівництва: зведення моноліту. Заливка бетонної суміші у заздалегідь підготовлену опалубку з арматурою, дало змогу збудувати монолітні стіни без стиків і рівномірно розподілити навантаження на всю будівлю.

Триває зведення внутрішніх перегородок. Роботи завершено на 95%.

Будівництво підземного паркінгу йде повним ходом. Встигни придбати паркомісце, поки це не зробив сусід! Детальніше про підземний паркінг написано тут.

І це ще не все! Ви отримуєте сертифікат, а друг — можливість купівлі квартири за акцією: Розстрочка без подорожчання.

За подробицями дзвони вже зараз: (044) 499 25 43 та (067) 663 86 10. Приходь до відділу продажу: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.