Новий будинок у ЖК «Щасливий» скоро у продажу! Розповідаємо про динаміку будівництва на 15 березня!

15.03.2019

Новий будинок у ЖК «Щасливий» скоро у продажу! Розповідаємо про динаміку будівництва на 15 березня!

Будівництво нового будинку в ЖК «Щасливий» на вул. Яблунева, 11 просувається швидкими темпами. Будівельники посилено працюють, щоб здати об’єкт раніше запланованого терміну, але на якість будинку — це ніяк не вплине. Прийнято вважати, що у передмісті економлять на якості будівництва, але у ЖК «Щасливий» використовуються ті ж матеріали і технології, що й у дорогих районах столиці. Тому тим, хто вибирає собі житло, варто тримати руку на пульсі, скоро старт продажів!

З 4–ї по 7–му секцію будинку активно просуваються роботи з установки зовнішніх стін із керамічної цегли та тришарових внутрішніх перегородок. Їх планують звести до кінця березня.

Триває монтаж вентиляційних шахт, що необхідні для повітрообміну і комфортного клімату в квартирах. У цих секціях розпочато укладання труб сантехніки.

У 1–3 секціях будинку заливається монолітне перекриття на дев’ятому поверсі. І на початку наступного місяця монолітні роботи будуть повністю закінчені. Паралельно почалося зведення зовнішніх перегородок і внутрішніх стін.

ЖК «Щасливий» готовий на 95%, і 7 з 8 будинків вже заселені. У комплексі облаштована територія і встановлений пропускний пункт охорони. Купівля квартири на вул. Яблунева, 11 — останній шанс заселитися у комплекс комфорт–класу в Софіївській Борщагівці і отримати відразу все готове! Ніякого будівництва за вікном і забрудненого взуття біля будинку. Чистота і комфорт прямо за вашими дверима! Встигни вибрати свою майбутню квартиру до старту продажу! Дзвони по тел: (044) 499 25 43 та (067) 663 86 10. Відділ продажів: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.