Що потрібно знати, щоб купити квартиру в Києві з дизайнерським ремонтом

08.07.2019

Купівля власного житла - хвилююча подія. Отримуючи ключі від нової квартири, Ви передчуваєте, як відкриєте двері і відразу почнете ЖИТИ! Але сувора реальність повертає на землю. Ремонт! Це слово стало причиною загибелі мільярдів нервових клітин. Що робити, якщо немає бажання самостійно займатися ремонтом? Можна скористатися рішенням купити квартиру в Києві з дизайнерським ремонтом!

У кожного свій смак. Звертаючись до дизайнерів, можна детально розповісти, яким хочете бачити ваше ідеальне житло, а фахівці допоможуть візуалізувати слова в 3D-проект. Щоб сформувати кінцевий варіант, дизайнери запропонують різні стилі, кольори, текстури, форми, елементи майбутнього інтер'єру. Проект, крім особистих побажань, повинен ураховувати різні архітектурні особливості приміщення: площу, формат житла, технічні аспекти. Важливо, щоб нюанси, аж до дрібних, були взяті до уваги.

Якщо ж у голові відсутній чіткий образ квартири мрії, відштовхуйтесь від декількох факторів при покупці квартири в Києві з дизайнерським ремонтом.

  1. Хобі. Це допоможе створити красивий і функціональний інтер'єр для розвитку ваших талантів.
  2. Характер. Підберіть обстановку, яка чітко відобразить внутрішній світ, риси характеру, погляди на життя.
  3. Фінанси. Обмежений бюджет на ремонт повинен підштовхнути вас звернути увагу на мінімалістичні стилі дизайну, які не потребують великої кількості деталей.
  4. Приклади. Натхнення для особистого проекту можна підглянути в спеціалізованих журналах, на сайтах або навіть у квартирах родичів, друзів, сусідів.

Використовуйте ще одна пораду, якщо збираєтеся купити квартиру в Києві: з дизайнерським ремонтом житло можна замовляти не в спеціалізованих бюро, а в забудовника. Плюси цього очевидні: забудовник прекрасно оперує особливостями і тонкощами свого об'єкта, що допоможе в розробці дизайну ремонту; до того ж вартість таких проектів часто нижча, ніж в дизайнерських студіях.

Компанія «НоваБудова» також надає послуги свого відділу ремонту. Допоможемо Вам створити і втілити в життя той дизайн квартири, про який ви довго мріяли!