Новобудови у Львові від забудовника як об'єкт інвестицій

16.01.2020

Отримавши певний капітал, важливо грамотно й ефективно ним розпорядитися, щоб не витратити зароблені кошти, а, навпаки, примножити. Інвестування в новобудови у Львові від забудовника – кращий варіант.

Є кілька принципів дійсно вдалого інвестування.

  • Джерело пасивного доходу. Вкладений в проект капітал приносить регулярний заробіток без зусиль інвестора. Той купує квартиру, чекає зростання ціни на ринку житла і перепродає. Різниця у вартості – прибуток – вище, ніж ставка за депозитом у банку.
  • Вдале співвідношення між ризиком і можливим прибутком. Деякі бізнес-проекти можуть принести великий прибуток, але завжди це пов'язано з пропорційно високими ризиками. Ринок нерухомості обіцяє менший відсоток чистого прибутку або великий дохід, який треба чекати певний час – але і ризики менші.
  • Ліквідність. Немає сенсу бути власником рідкісного і дорогого товару, якщо немає покупців. Вдало підібраний продукт – той, покупців для якого не доведеться шукати довше декількох тижнів або місяців. І знову нерухомість тут у виграші, адже цей ринок залишається досить активним, і на якісну квартиру за помірною ціною завжди буде попит.

Львів цікавий для інвестування, як центр цілого регіону зі значним економічним потенціалом. За останні роки тут розвивався туристичний сектор, але зараз активно розвивається IT і малий бізнес.

Вкладення грошей в новобудови від львівських забудовників – кращий варіант інвестування в нерухомість. Головний фактор – можливість вигідного реінвестування. Схема проста: придбати об'єкт в процесі його будівництва. Тоді ціна на квадратний метр значно нижче, ніж вона буде після здачі в експлуатацію. Відразу після цього моменту продати об'єкт за вищою ціною – й отримати прибуток. Без додаткових внесків!

Придбання житла в новобудовах в Львові від забудовника означає мінімізацію додаткових витрат. Ніяких додаткових комісій, сплат, оплати послуг маклерів. Тільки пряме співробітництво на взаємовигідних умовах.

Забудовник також може пропонувати особливі умови придбання нерухомості: вигідну розстрочку, якісний ремонт від власного відділу. Це дозволяє не тільки спростити сам процес купівлі квартири, але і зменшити супутні витрати для подальшого заробітку на оренді або перепродажу.