Чим обумовлена вартість квадратного метра у Софіївській та Петропавлівській Борщагівці

18.05.2018

Вартість квадратного метра житла у Софіївській та Петропавлівській Борщагівці

Економічна грамотність – дорогоцінні знання, необхідні у процесі вибору апартаментів для життя. Невеликий багаж таких знань допоможе прорахувати вартість квадратного метра житлової нерухомості у передмісті Києва, яка варіюється в залежності від віддаленості від міста, близькості транспортних розв’язок, інших факторів, що впливають на зручність та комфорт житла.

Переважна більшість покупців акцентує увагу саме на таких характеристиках, адже придбання квартири, це інвестиція на десятки років. Ось так, наприклад, ціна на квадратні метри нерухомості під Києвом буде вищою, якщо новобудова впритул прилягає до межі міста і поступово знижується при віддаленні в сторону області, найнижчою вона буде біля її меж. Враховуючи динаміку цін у новобудовах в передмісті Києва, то вони практично не змінилися в доларовому еквіваленті, з урахуванням інфляції – зросли у гривні, але будуть зростати з урахуванням меншої кількості решти будмайданчиків.

За прогнозом, вартість квадратного метра житла в будинку, будівництво якого ще ведеться, буде збільшуватись на 5-10% по мірі готовності до здачі. Плюс, ціни на квартири залежать від собівартості матеріалів, класу житла, розміру житлового приміщення. Сьогодні, ціни на нерухомість Києво-Святошинського району складають в середньому 13 000 гривень за м2. В ЖК «Щасливий» вона починається від 14 900 грн., і це обумовлено вигідним розташуванням, зручністю внутрішньої інфраструктури та якістю будівельних матеріалів.

Різниця вартості квадратного метра у будинках «НоваБудова»

Прайси за умовну площу м2, можуть різнитися. Це залежить від декількох факторів. Наприклад, в однокімнатній квартирі на третьому поверсі, еквівалент коливається від 600 до 630 доларів, а на першому буде трохи дешевше. Таким чином, в двокімнатних та трикімнатних вона складатиме від 582 до 612$, залежно від розміру першого внеску або повної оплати відразу.

Поверх теж відіграє значну роль. У Петропавлівці не значно піднімається, від 619 до 680 дол. Це обумовлено вдалим розташуванням до транспортних та соціальних об’єктів (метро, трамвай, лікарня). Можливо, вона здаватиметься вищою, ніж в конкурентів. Але, враховуючи виграшну локацію комплексів і відмінний стан будівництва та будматеріалів, вона виявиться навіть більш привабливою. До того ж, тут постійно проводяться різноманітні акції, спрямовані на добробут мешканців. Адже, своя житлоплоща, це придбання на десятки років і економія тут не доречна. Кожен з нас мріє жити якісно. До цього відноситься і якість апартаментів. Усі подробиці, які зацікавлять вас, ви можете дізнатись, звернувшись у відділи продажу за телефонами: (067)409-36-36, (067)735-76-76.