Чи можуть бути недорогими квартири у Києві і передмісті? Поради при покупці

14.05.2019

Вартість житла визначається не тільки його площею, класом, ситуацією на ринку, але і районом. У центрі столиці найвища ціна квадратного метра, на Лівому березі ціни нижчі, а на Правому — привабливі для інвестування. Давайте розглянемо недорогі квартири у Києві і передмісті і що потрібно враховувати при покупці?

Для початку потрібно дати визначення недорогому житлу? Зазвичай слово «недорогий» викликає асоціації з чимось практичним, компактним, простим. Найчастіше під недорогим житлом мається на увазі невеликі однокімнатні квартири або квартири–студії. Недорогими квартирами у Києві і передмісті також вважаються варіанти у будинках, що будуються.

Поради при купівлі нерухомості

  1. Для початку потрібно визначитися з метою придбання. Купівля для себе, здачі в оренду або перепродажу. Незалежно від мети купівлі, важливо пам’ятати, тут будуть жити люди і для них все має бути зручним. Планування, метраж, інфраструктура і район. З огляду на всі ці моменти можна вигідно придбати нерухомість.
  2. Площа. Для неодружених і студентів підійде квартира–студія, для молодих сімей або сімей з маленькою дитиною — однокімнатна квартира, а для сімей, де двоє і більше дітей, краще підбирати планування з двома і більше кімнатами.
  3. Інфраструктура і район. Чим далі у передмістя, тим дешевше вартість квадратного метра. Можна заощадити, обравши квартиру в дальньому передмісті, але потім не знати, що з нею робити. Адже не кожен хоче орендувати житло і багато часу витрачати на дорогу. Собі також можна підшукати цікавіший варіант.
Чи можуть бути недорогими квартири у Києві і передмісті? Поради при покупці

Де купувати житло?

Багато хто прагне жити у столиці, бо тут вище рівень життя і більше можливостей для пошуку роботи, навчання. Правильним рішенням перед покупкою є концентрація уваги не на вартості житла, а на потрібній для вас жилплощі. Слід звернути увагу і на район. З метою економії на придбанні, потрібно купувати нерухомість на етапі будівництва будинку. Серед безлічі варіантів новобудов, особливу увагу привертають ті забудовники, які давно будують і мають здані об’єкти.

Важливий і клас новобудови. Чим він вищий, тим якісніше квартири. Компанія «НоваБудова» пропонує нерухомість у чотирьох житлових комплексах, у ближньому передмісті Києва і Львові. Комфортні планування, зручні транспортні розв’язки, доглянуті, озеленені території, що охороняються — все для комфортного проживання і прибуткового інвестування!

Тепер ви вже знаєте, на що звернути увагу, щоб придбати недорогі квартири у Києві і передмісті.