Вітаємо всіх зі святами та підводимо підсумки 2021 року

24.12.2021

Дорогі жителі та інвестори «НоваБудова»! Вітаємо вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо в кожен дім здоров’я, любові, миру та благополуччя. Нехай наступний 2022 рік подарує вам багато радості і щастя! Нехай у квартирах від «НоваБудова» лунає дитячий сміх і зберігається тепло та затишок домашнього вогнища.

Рік, що минає, видався складним для всього світу. Та попри це всі ми навчилися долати ті складнощі, які виникали перед нами. Зокрема компанія «НоваБудова» змогла зберегти й примножити довіру наших клієнтів. Упевненість у завтрашньому дні – це та риса, чому інвестори обирають нас.

Новий рік — це привід підвести підсумки, замислитися про свої досягнення і побудувати плани на майбутнє. І для «НоваБудова» 2021 рік не минув даремно.

Триває будівництво ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue» на Петропавлівській Борщагівці. У 2021 році введено в експлуатацію 2 і 3 черги проєкту. Також активно триває зведення 4 і 5 черг ЖК.

У Львові також маємо приємну новину: введено в експлуатацію ЖК «Щасливий» PLATINUM – одну з найвищих і найкрасивіших житлових будівель міста. І буквально на днях тут було відкрито один із трьох супермаркетів мережі «Сільпо», запланованих на території наших житлових комплексів.

А вже в 2022 році ми плануємо завершити будівництво фінальної черги ЖК «Щасливий» на вулиці Біговій.

У 2021 році нашу компанію та львівський ЖК «Щасливий» відзначено престижними нагородами як кращого забудовника та кращий житловий комплекс за рівнем сервісу. Ми з надією та впевненістю дивимося в майбутнє, адже наші нові проєкти вже практично готові до старту!

Як і щороку, крім будівництва, ми займалися підтримкою соціальних і благодійних проєктів, заохочуючи молодь до здорового способу життя, допомагаючи розкрити їх таланти та здібності.

Ми неодноразово розігрували в різноманітних конкурсах цінні призи, заохочуючи тих, хто є частинкою великої родини «НоваБудова». А ще забудовник (уже традиційно для себе) виступив партнером шоу «Голос країни», подарувавши переможцю двокімнатну квартиру в ЖК «Crystal Avenue».

Також «НоваБудова» є генеральним партнером футбольного клубу U.C.S.A, який цьогоріч розпочав свій шлях до професійних ліг через участь у Чемпіонаті України з футболу серед аматорів. А ще ми стали співорганізатором уже традиційного і доволі масштабного заходу, присвяченому інвестиціям у нерухомість, «Real Estate Invest Forum». Зокрема в 2021 році відбулося два таких форуми, і вже наступного березня відбудеться ще один захід, на який ми очікуємо понад 800 гостей зі всієї України.

Ми віримо, що наступний рік подарує мільйони приводів для радості, щастя та посмішок. І хочемо, щоб ваша нова квартира від «НоваБудова» стала для вас однією з таких причин.

Приєднуйтесь до нас у 2022 році та будьте в курсі подій компанії «НоваБудова»!