Квартира тижня: 2–кімнатна квартира (69,75 м2) за зниженою ціною 17 000 грн/м2

19.02.2020

З радянських часів закріпився стереотип, що квартири на першому й останньому поверхах купувати не варто, адже на останньому поверсі може протікати дах, а у квартири на першому поверсі може проникати холод і волога. Звісно, з тих часів будівельні норми значно змінилися, і старі панельні будинки не мають нічого спільного з сучасними багатоповерхівками, виконаними з використанням новітніх матеріалів за сучасними технологіями. Тому цей стереотип поступово відходить у минуле.

Тому компанія «НоваБудова» пропонує придбати простору двокімнатну квартиру загальною площею 69,75 м2 в готовій фінальній черзі ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці за спеціальною ціною – 17 000 грн/м2.

У чому ж переваги житла на першому поверсі?

  • Тим, хто живе на першому поверсі, не загрожує літня спека, натомість температурний режим завжди комфортний, адже і взимку (завдяки використанню енергозберігаючих матеріалів) тут завжди буде тепло.
  • Батькам із маленькими дітьми, людям літнього віку або людям із обмеженими можливостями не завжди зручно користуватися ліфтом, тому квартира на першому поверсі може стати для них гарним варіантом.
  • Якщо купуєте квартиру з метою здавати її в оренду, то менша вартість житла дозволить швидше вийти в плюс.
  • З квартири на першому поверсі значно легше евакуюватися у випадку пожежі чи іншої небезпеки.
  • І не забуваємо про нижчу вартість квадратного метра в таких квартирах.

Квартири на першому поверсі в ЖК «Щасливий» позбавлені хронічних недоліків радянських багатоповерхівок:

  1. Можете не хвилюватися про безпеку власного житла і не перетворювати квартиру на в’язницю, ставлячи на вікна решітки, адже територія комплексу закрита, обладнана відеоспостереженням й знаходиться під цілодобовою охороною;
  2. Використання сучасних матеріалів унеможливлює проблеми, пов’язані з вологістю; забудьте про грибок на стінах і постійний холод узимку;
  3. Використання новітніх матеріалів також мінімізує рівень шуму, який може заважати власникам квартир на першому поверсі;
  4. Вікна в сучасних будинки розташовані значно вище, тому можете не хвилюватися про приватність.

Характеристики квартири:

  • локація: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 11;
  • секція: 3; поверх: 1;
  • загальна площа: 69,75 м2.

Детальніше про свою потенційну квартиру ви можете дізнатися у відділі продажу за телефонами: (044) 499 25 78, (067) 663 91 64. А щоб на власні очі переконатися в заявлених перевагах, приходьте на перегляд: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.