Компанія «НоваБудова» – партнер фестивалю «Всі разом за сім’ю»

25.05.2021

5 червня 2021 року в Пирогові, у музеї під відкритим небом, пройде грандіозний фестиваль «Всі разом за сім’ю».

У рамках заходу відбудеться багато цікавого для всієї родини.

  • Дитячі забави. Надувні батути та гірки, вуличний кінотеатр, розвиваючі ігри, конкурси з подарунками, шоу з мильними бульбашками тощо.
  • Спортивні зони. Захоплюючі змагання між родинами та спортивні ігри для підлітків. Також буде проведено забіг на 2, 5 та 10 км.
  • Богатирські ігри. Масштабне і видовищне змагання стронгменів, а також відкритий турнір із армреслінгу.
  • Смак і романтика. Проведіть час зі своєю половинкою. Отримайте святкову фотосесію. А ще посмакуйте вишуканими стравами від досвідчених кулінарів і майстрів вуличної кухні.

І це далеко не повний список розваг, які чекають на всіх, хто завітає на фестиваль. Зокрема на великій сцені на вас очікуватимуть виступи акробатів, танцюристів, музикантів. А хедлайнерами заходу стануть гурт «Скай» і Тоня Матвієнко.

Компанія «НоваБудова» радо підтримує такі ініціативи, адже ми впевнені, що міцна родина – це ніби цеглинка. І саме з цих багаточисленних цеглинок будується міцне суспільство та держава.

Тож запрошуємо всіх мешканців та інвесторів наших житлових комплексів зустріти літо, відвідавши фестиваль «Всі разом за сім’ю» та провівши гарно час.

Вхід безкоштовний!

Усі деталі про захід – за посиланням: https://vsirazom.ua/family2021kyiv